Het Bestuur

Tim Nagel (IGV)

Algemeen bestuurslid

Tim Nagel, als accountmanager Grootzakelijk bij Rabobank Krimpenerwaard, nauw betrokken bij ondernemers in de Krimpenerwaard {én omstreken: maritieme zaken waaronder binnenhavens en binnenvaart}.

Graag span ik mij in, om samen met anderen, bij te dragen aan het verwezenlijken van de ambities van ondernemers en bewoners van de Krimpenerwaard.

Ik kom bij veel ondernemersverenigingen in de Krimpenerwaard en ben bestuurslid bij de IGV en bij Krimpenerwaard Onderneemt.

 tim.nagel@rabobank.nl / 06-23314741 

Frank Gijzen (OKS)

Penningmeester

Mijn naam is Frank Gijzen en ben partner bij Grant Thornton accountants en adviseurs. Daarnaast ben ik voorzitter van de Ondernemerskring Schoonhoven. Een vereniging voor ondernemers die economisch actief zijn in de kern Schoonhoven gelegen in de Krimpenerwaard. Vanuit de ondernemersvereniging heb ik ook zitting in de Stichting Schoonhoven Zilverstad.

frank.gijzen@gt.nl / 088 6769105.

Arjen Prins (OKN)

Interim Voorzitter Krimpenerwaard Onderneemt

Arjen Prins, directeur van Prins Lekkerkerk, logistiek dienstverlener voor geconditioneerde producten. Tevens voorzitter van de Ondernemerskring Nederlek, een vereniging voor ondernemers uit de kernen Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk, gelegen in de Krimpenerwaard.

ajprins@prins-transport.nl / 01806 62244.

Evert van Dam (OKO)

Secretaris

Mijn naam is Evert van Dam. Binnen de ondernemersvereniging Ouderkerk/Gouderak (O.K.O) ben ik secretaris sinds 2006.

Mijn achtergrond is de bancaire sector, daarnaast is mijn hobby sinds ruim 50 jaar sport en bewegen waarvoor ik verschillende sportcoach opleidingen heb gevolgd.

De laatste jaren van mijn actieve werkzaamheden heb ik gedurende een achttal jaren deel uit mogen maken van het gemeentebestuur in mijn woonplaats, waarvan een 6-tal jaar wethouder financiën.
evertenlidavandam@online.nl / 0180-681127.

Kees van Driel (OKB)

Algemeen bestuurslid

Kees van Driel, directeur Van Driel Transport BV en EKB Container Logistik Nederland BV, gevestigd te Bergambacht. Transport van Zeecontainers door geheel Europa. Voorzitter van de Ondernemerskring Bergambacht.

kdriel@ekb-containerlogistik.com / 0182-508870.

Dirkjan Kalkman (OKK)

Algemeen bestuurslid

Op dit moment woon ik in Rotterdam en heb ik mijn eigen bedrijf, Ymatch, gevestigd in Krimpen.

Sinds het begin van mijn onderneming in 2012 ben ik actief betrokken bij de ondernemerskring OKK als lid en sinds maart 2017 als secretaris. Mijn interesse hierin is met name het stuk saamhorigheid van de ondernemingen en daarin mijn steentje bijdragen.
dj.kalkman@gmail.com / 06-10776707

Angelique Pottuit-Latenstein van Voorst

Management Assistent Krimpenerwaard Onderneemt

Als Management Assistent verleen ik sinds januari 2019 managementondersteuning aan bestuur en secretariële ondersteuning aan de ambtelijk secretaris.
Ik verzorg de organisatie, de voorbereiding en het notuleren van bestuursvergaderingen en ledenvergaderingen.

info@ok-krimpenerwaard.nl / 06-28875927