Panorama Krimpenerwaard

Panorama Krimpenerwaard: ‘van krimp naar groei’

Een nauwe samenwerking tussen inwoners, ondernemers en bestuurders is een vereiste om de ruwe schets van de toekomst van de Krimpenerwaard te verfijnen. “De aanpak van dit vergezicht is best ingewikkeld met zoveel participanten en keuzes”, sprak Sybilla Dekker, voorzitter van de Tafel van Verkenning, woensdagavond 28 november 2018 in gebouw Amicitia in Lekkerkerk. “Het omturnen van een krimpregio naar een groeigemeente behoort tot de belangrijkste opgaven als je de vitaliteit in dit gebied wilt behouden.”

 

Panorama 2050 Krimpenerwaard is de strategische agenda voor de Krimpenerwaard. Als ondernemers zijn we trots op een geslaagde samenwerking. Participeren, waarbij het gezamenlijk belang voorop staat.

Posted in Geen categorie.