‘Kom binnen bij bedrijven’ week op 9 t/m 14 april 2018

 ‘Kom binnen bij bedrijven’ week op 9 t/m 14 april 2018

 Van maandag 9 april t/m zaterdag 14 april 2018 vindt de ‘Kom binnen bij bedrijven’ week plaats. Bedrijven, gemeenten en instellingen in het Groene Hart zetten hun deuren open voor mensen die een baan zoeken, een stageplek, leerwerkplek, werkervaringsplaats of vrijwilligerswerk. Meedoen is gratis.

 Hoe werkt het?

Wanneer u met uw bedrijf mee wilt doen aan ‘Kom binnen bij bedrijven’, kunt u zich aanmelden op kombinnenbijbedrijven.nl. U bepaalt als bedrijf zelf wanneer u binnen deze week de deuren open zet. Op één of meer dagen. Daarna kunnen werkzoekenden zich vanaf 1 maart inschrijven op kombinnenbijbedrijven.nl om een of meer bedrijven te bezoeken. In de eigen gemeente of ook in andere gemeenten in het Groene Hart.

Welke gemeenten doen mee?

Het gaat om bedrijven in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Oudewater, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas.

Posted in Nieuws.