Waardborrel weer groot succes

Waardborrel 2015 weer groot succes

Ruim 350 ondernemers kwamen donderdag naar Maarten Littel in Schoonhoven voor de vijfde editie van hét netwerkevenement voor de Krimpenerwaard: ‘De Waardborrel’. Dit jaar met het thema ‘ondernemen en verbinden’.

 

Na een korte kennismaking met de (hoofd) sponsoren en twee jonge ondernemers uit de Krimpenerwaard, luisterden de ondernemers naar het indrukwekkende verhaal van Joseph Oubelkas. Vanuit een uitzichtloze situatie wist hij door positief te blijven zijn doelstellingen te realiseren. Op een natuurlijke manier legde hij verbinding met de aanwezige ondernemers en daagde hij ze uit verbindingen te leggen met elkaar.

Paneldiscussie
Tijdens de paneldiscussie met wethouders Marco Oosterwijk (Krimpen aan den IJssel) en Jan Vente (Krimpenerwaard), Frie van Os (Ondernemerskringen Krimpenerwaard) en ondernemers Frank Peltenburg (Hieselaar Nederland) en Jan Duel (Dekker Transport) kwamen diverse onderwerpen aan de orde. Meedenken met elkaar, samenwerken en elkaar opzoeken waren ook hier de kernwoorden. Deel de wensen en ideeën van bedrijven met de gemeente en kijk samen naar de haalbaarheid.

Op een vlotte manier sprak Ton Hendrickx de avond aan elkaar en leidde hij de paneldiscussie. Daarna was het tijd voor een gezamenlijk buffet, een ‘borrel’ en werden verbindingen gelegd met oude en nieuwe relaties.
Bron: RTV Krimpenerwaard

Posted in Nieuws.